TJEKLISTE TIL DIT BRYLLUP

Den store dag kræver mange forberedelser, så for at I ikke skal lide overlast fra alle de mange ting der skal tages stilling til, er en god og detaljeret tjekliste et must!

Start i så god tid som muligt med, at overveje hvad I har af ønsker, så der er tid til at ombestemme sig og finde frem til de rigtige muligheder i planlægningsfasen.

Alt lige fra at udfylde og indsende ægteskabserklæring, til at afsende takkekort efter brylluppet som udstråler overskud og lykke, kræver planlægning og tid.

Det er ikke ualmindeligt at diverse firmaer er booket et år frem, så tag hellere “at være i god tid” lidt for alvorligt, end at ende med anden prioteten, som ikke fuldender dagen.

Det kan sagtens være, at dit bryllup er mere simpelt opbygget end denne tjekliste giver udtryk for, men hellere være ekstra grundig end at misse noget.

NÅR BRYLLUPPET BLIVER AKTUELT

1. Ægteskabserklæring
Gør jeg selv en tjeneste og få indhentet og sendt jeres ægteskabserklæring afsted til kommunen, så hurtigt som muligt. Hvad enten det er et kirkebryllup eller på rådhuset.

2. Budget
Læg et realistisk budget for omfanget af jeres drømmebryllup. Overvej om jeres økonomi stemmer overens med jeres ønsker til dagen.
print tjekliste til dit bryllup, ægtepagteriet, ægtepagt, advokat


3. Søg inspiration
Besøg evt. en bryllupsmesse for at spore jer ind på hvilket et slags bryllup I kunne tænke jer.
Læs bryllupsmagasiner- og bøger gerne gennem hele planlægningsfasen. Det er mange flere muligheder end man først tror.

4. Book vielsesstedet
Book dato og tid i den ønskede kirke eller på det ønskede rådhus.

5. Offentliggør datoen
Offentliggør datoen for brylluppet for familie og venner, så I er sikre på, at de nærmeste alle er ledige.

6. Lav gæstelisten
Udover de oplagte, familie og venner, tænk da evt. over, hvem I ønsker skal være en del af jeres fremtidige liv sammen. Hvem ville det betyde meget for jer, delte denne dag sammen med jer, og hvem ønsker I at dele flere rare stunder sammen med i fremtiden.

7. Book fest lokation
Indhent tilbud fra mulige feststeder. Hellere booke i rigtig god tid, end at gøre det for sent. Lokationen danner rammen for hele festen, så hav det endelig på plads i god tid.